Änglar och Förfäder orakelkort SVENSKA

I lager.

389 kr


På Svenska!
Vi är omgivna av otaliga guider som vill dela sin kunskap med oss för att ge läkning och förändring. Bland dem är änglarna och förfäderna.
I vilken kultur eller religion de än uppträder har änglar alltid haft ett uppdrag: att älska, hjälpa och vägleda människor. På det jordiska planet är förfäderna de vise, helare och krigare som har erbjudit sig att dela med sig av sin kunskap, erfarenhet och magi. Änglarna och förfäderna vet vad du behöver veta.

Orakelkorten "Änglar och Förfäder" består av 55 kort. Varje kort erbjuder en möjlighet att komma i kontakt med de högre makterna och söka vägledning från änglar, förfäder och jorden själv. Med motiv från kelterna, indianerna och andra ursprungskulturer förenar de här vackra orakelkorten visdomen från alla dessa kulturer och bygger en bro mellan våra världar.

KYLE GRAY är en av Storbritanniens yngste och mest eftertraktade änglaexperter. Han föreläser världen runt, och i Europa går hans framträdanden ofta för fulla hus. Han har skrivit sex böcker och skapat tre orakelkortlekar och han bor i Glasgow i Skottland.
De själfulla illustrationerna är gjorda av Lily Moses - en visionär konstnär som målar sina tavlor i ett djupt meditativt tillstånd.

Antal kort: 55
Antal sidor i handboken: 160