Personligt utvecklingsprogram

Personligt utvecklingsprogram 

-6 tillfällen under en 5 månaders period


Önskar du ett mer hamoni fyllt och balanserat liv? Skulle du vilja få klarhet och utvecklas inom något speciellt område? Kanske har du som många andra idag gått in i väggen och vill få hjälp att komma tillbaka genom att jobba med ditt inre.

Då kan detta coaching och utvecklings program vara något för dig! Med detta personliga utvecklingsprogram får du vägledning och hjälp att jobba med dig själv och din inre läkning. Jag coachar och vägleder dig genom övningar, meditationer, mindsets och andra verktyg som just du kan använda för att jobba med dig själv.

Konceptet går ut på att vi vid 6 olika tillfällen, antingen fysiskt eller på distans, under 5 månader träffas/samtalar via telefon el video och arbetar utifrån det du behöver stöd och hjälp inom.

Första tillfället gör vi en kartläggning var du befinner dig just nu och samtalar kring vad du vill uppnå/vart du vill komma. Du får en medial vägledning och coaching och tillsammans lägger vi upp en plan, utifrån dina möjligheter på hur du kan jobba med dig själv och ditt inre och vilka övningar, meditaioner, mindset mm som skulle passa dig.  

Andra tillfället bokar vi efter ca 14 dagar där vi har en uppföljning av hur det gått samt ev en healing för rening och balansering. Tillsammans lägger vi upp en vidare plan på hur du ska fortsätta med ditt inre arbete och utveckling.

Steg 3-5 träffas/samtalar vi ca var 4 vecka där vi  fortsätter arbetet och coachingen vidare med hjälp av övningar, meditationer, mindsets, selfcare produker mm.

Det sista tillfället kommer vi göra en sammanfattning och en längre plan på hur du själv kan fortsätta din inre läkning/arbete och personliga utveckling.

I detta program kommer vi att träffas/videosamtal ca 1 timme per tillfälle samt kommer du få tillgång till guidade meditationer på ljudfil, lärdom kring energier, grundning och jordning, råd och hjälp i hur du kan använda dig av kristaller, kraftsmycken och månfaser i mindset och ritualer. Allt skräddarsytt till dig och din personliga utveckling och inre läkning. 

Pris 3500:-

(Möjlighet till delbetalning finns)


För mer information och boka programmet med mig skriver du till mig via Maila [email protected], här via hemsidan (kontakt) eller DM på Instagram https://www.instagram.com/monicasanglar