Om mig

Hej och välkommen till min webbutik och hemsida!

Monica heter jag och driver denna webbutik med kristaller, smycken, spirituella och naturnära produkter. Som så många andra spirituella människor så visste jag redan som barn att jag kunde känna och se mer än de flesta andra. Jag trivdes bäst i naturen och hade ett speciellt öga för kristaller och stenar. Under tonåren kom detta lite i skymundan och glömdes bort. Men när jag, för 10år sedan hamnade i en djup depression och mitt liv vändes upp och ner. Började jag arbeta med mig själv och jag fick kontakt med det ängla-ljus jag sett och känt som barn och intresset för kristaller och stenar kom tillbaka. Tillsammans med mindfulness, meditationer och kristaller skapade jag ett liv utan panikångest attacker, oro, sorg och medicinering. 

För ca 5år sedan började jag skapa mina Skyddsänglar, jag ville ge världen lite av det jag själv haft lyckan att få. Idag förstår jag att detta bara var början till där jag är idag. Att när jag hade öppnat upp för min healing under mitt skapande, skulle jag aldrig stänga där igen.

Det var starten på just Monicas Änglar.

Idag har jag förutom denna webbutik även en mottagning där jag bor. 

 Jag erbjuder kroppsbehandlingar, kristall healing, väglednings samtal, meditations och energi träffar bl.a

Allt för Harmoni & Balans i kropp och själ !

 I min webbutik har jag försökt skapa en känsla av harmoni och magi. Just den känslan som jag känner till mitt skapande och mina produkter. Jag vill att du som kund redan här, ska bli inspirerad och dragen till den/de du behöver just nu.

Jag vill att denna harmoniska och magiska känsla ska följa med hela väg hem till dig. Att du ska uppleva en trygg och personlig service och det lilla extra som är gjort med omsorg och kärlek just till dig.