Self-love in Harmony spa-kit

I lager.

99 kr

Nyhet !

Ett fantastisk self-love in Harmony kit. För en stund till dig själv att fylla på med harmoniska energier och ladda med villkorslös kärlek och beskydd.


Tänd en av rökelsen Nag Champa, svep den över rummet du ska vara i, ställ den sedan gärna i en rökelsehållare eller något annat den kan stå säkert i. Töm upp badvattnet och lägg i påsen med laddat kristallbadsalt. Tänd det magiska manifestationsljuset och ställ det på en säker plats,  lägg fram kristallerna Rosenkvarts och Ametist som sprider sina harmoniska och villkorslösa energier. Nu är du redo för att kliva i och bara njuta.💖Passa på att känn efter i dig själv vad du önskar, och innan du kliver ur badet, viska in dina önskningar i kristallerna och blås ut ljuset så dina önskningar svävar upp till universum!💖Efter användning av badsaltet plocka gärna ur kristallchipsen av Ametist och Rosenkvarts, tvätta påsen och använd den sedan som kristallpåse att bära dina laddade kristaller i.


Badsalt engångs påse 1st

Innehåller: medelhavsalt, magnesiumsalt, eterisk olja lavendel, rosor och lavendelblom från min trädgård i Hälsingland, Ametist och Rosenkvarts chips kristaller


Ljus 1st

Innehåller: återvunnet stearin, blyfria vekar, rosor och lavendelblomster från min trädgård i Hälsingland och toppat med fantastiska kristaller Ametist, Rosenkvarts och Amazonit.


Rökelse

Nag Champa rökelsepinnar 2st


Kristaller

Ametist trumlad 1st

Rosenkvarts trumlad 1st